top of page
Ontwerp zonder titel (13).png
Resultaatgerichte behandelingen voor huidverbetering.png

"Expert in Voetverzorging"

Welkom op mijn pedicurepagina, waar voetverzorging op maat centraal staat. Voetproblemen zijn altijd vervelend, ik ben er om aan al je voetbehoeften te voldoen.

Ik bied zowel Medische Pedicure als Klassieke Pedicure aan, elk met hun eigen specialiteit. Elke voet is uniek en verdient de beste zorg.

Ontdek mijn behandelingen en geef je voeten de aandacht die ze verdienen.

Medische pedicure 

De focus ligt op het behandelen van specifieke voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, likdoorns, kalknagels en voetproblemen in verband met diabetes, reuma of andere medische aandoeningen. Mijn doel is om pijn te verlichten, genezing te bevorderen en voetgezondheid te behouden.

Helaas is de agenda vol voor regelmatige behandelingen. Voor een behandeling eens in de zoveel tijd, ben je meer dan welkom. Maar helaas om de 6 weken gaat niet meer lukken.

Spoedgevallen bij Medische Pedicure:

Voor dringende pijnlijke voeten

reserveer ik speciale tijd in mijn agenda.

Jouw gezondheid en comfort staan voorop.

Ik wil ervoor zorgen dat mensen die onmiddellijke hulp nodig hebben, snel kunnen worden behandeld en weer pijnloos kunnen lopen.

 Voel je vrij om voor spoedgevallen een bericht achter te laten via het contactformulier, app of voicemail (​tijdens behandelingen ben ik niet telefonisch bereikbaar) en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Medisch pedicure behandeling, 35 minuten, €39,-

Korte behandeling (voor bijvoorbeeld een likdoorn), 20 minuten, €30,-
(Met gellak €49,-)

Salonjuliemiddelburg-huidverbetering-schoonheidssalon (2).jpeg

Klassieke pedicure (wachtlijst)

Deze behandeling is meer gericht op algemene voetverzorging en onderhoud. Het omvat het knippen en vijlen van nagels, verwijderen van eelt, behandeling van likdoorns, en het incrèmen van de voeten. Het is ideaal voor het behouden van gezonde voeten en het voorkomen van voetproblemen.

Wachtlijst voor Klassieke Pedicure:

Maak je echter geen zorgen, ik heb een wachtlijst opgezet zodat je binnenkort kunt genieten van deze behandeling. Jouw voetverzorging is van groot belang voor mij, en ik zal mijn uiterste best doen om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wil je op de wachtlijst? Stuur een berichtje via de app, het contactformulier of bel me (voicemail).

Klassiekepedicure €39,-

(Met gellak €49,-)

Gellak-Upgrade:
Stijlvolle Tenen in Combinatie met Behandeling

Voeg een vleugje stijl toe aan jouw voetverzorging met mijn gellak-optie voor tenen. Deze exclusieve aanvulling is beschikbaar in combinatie met zowel mijn Medische als Klassieke Pedicure behandelingen. Terwijl ik zorg voor gezonde voeten, krijgen jouw nagels een duurzame gellak die tot wel 3 weken - en vaak langer - blijft zitten.

Kies voor de gellak-optie om jouw voetverzorging een extra dimensie te geven. Je verlaat niet alleen met verzorgde voeten, maar ook met prachtig gestijlde tenen.

Let op: Gellak is enkel beschikbaar als aanvulling op mijn Medische en Klassieke Pedicure behandelingen mits de nagels in goede conditie zijn.

Geef jouw voeten een finishing touch met gellak en geniet langer van jouw professioneel verzorgde nagels.

Waarom
Salon Julie?

Maatwerk 

Bij Salon Julie draait alles om jou. Ik streef ernaar om behandelingen volledig aan te passen aan jouw individuele behoeften en doelen.

Vertrouwen en Verbinding

Met mijn persoonlijke benadering bouw ik graag een vertrouwensband op met elke klant. Ik geloof in open communicatie en het delen van mijn expertise om samen optimale resultaten te bereiken.

Continue Educatie:

Om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technologieën, investeer ik in voortdurende educatie en bijscholing, zodat ik jou de best mogelijke behandelingen kan bieden.

Hygiëne en Comfort:

Bij Salon Julie is hygiëne een topprioriteit. Je kunt rekenen op een schone en comfortabele omgeving voor al je behandelingen.

Passie voor Zorg:

Het is mijn passie om jou te helpen stralen. Of het nu gaat om een jeugdige huid, een ontspannen gezichtsbehandeling of voetverzorging, ik zet me met toewijding in voor jouw welzijn.

Zeer professionele en fijne salon. Behandeling met uitleg en zichtbaar resultaat.
Een dikke aanrader! En altijd gezellig..

- Marga Schets

Google review

"Geef je voeten
de aandacht die ze verdienen
"
Resultaatgerichte behandelingen voor huidverbetering.png
Ontspannen aan het water

Jouw voeten 
verdienen zorg

Maak snel en eenvoudig een afspraak voor jouw eerste kennismakingsbehandeling via de online agenda. Ik kijk ernaar uit je in de salon te ontmoeten.

bottom of page