top of page
344778686_1256523548567948_5103942433681370761_nfull.jpg
Ontwerp zonder titel (13).png
Resultaatgerichte behandelingen voor huidverbetering.png

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor diverse speciale gelegenheden? Overweeg dan zeker onze cadeaubonnen! Of het nu voor de feestdagen, een verjaardag, een jubileum, Valentijnsdag, het behalen van een examen, of gewoon zomaar is, onze cadeaubonnen bieden een aangename verrassing om te geven én te ontvangen. 

"Een onvergetelijke beleving als geschenk"

  • Persoonlijke Touch: Ik, Julie, zorg persoonlijk voor een feestelijke verpakking van de cadeaubon, waardoor je geschenk nog specialer wordt.

  • Flexibel Bedrag: De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf €15,-, zodat je de vrijheid hebt om het cadeau aan te passen aan je budget.

  • Op Maat Gemaakte Ervaring: Wil je een specifieke behandeling cadeau doen zonder de prijs te onthullen? Geen zorgen, we bieden de mogelijkheid om de prijs te verbergen, zodat het geschenk een aangename verrassing blijft.

  • Aanvullende Opties: Als je iets extra's wilt toevoegen aan je cadeau, ben ik beschikbaar om je te helpen bij het samenstellen van een cadeau-arrangement tegen een passend tarief.

  • Snelle Afhandeling: Als je haast hebt, zorg ik ervoor dat de cadeaubon al feestelijk is ingepakt en klaarstaat voor snelle ophaling. Betaling met pin is mogelijk.

  • Vrij Besteedbaar: Onze cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor alle behandelingen en producten die we aanbieden. Houd er rekening mee dat ze niet inwisselbaar zijn voor contant geld.

Wil je een cadeaubon bestellen?
Laat het me weten via een bericht of bel me.
Je kunt het gewenste bedrag en/of de behandeling aangeven,
of ik kan met je meedenken om het perfecte cadeau samen te stellen.


Je bent van harte welkom om de cadeaubon persoonlijk op te komen halen,
en pinnen is ook mogelijk.

The-Pink-Lady-behang-Daisy-James-Selected-Wallpapers-3_edited.jpg
bottom of page