top of page

"Jeugdige huid, mijn expertise:
Ontdek natuurlijke verjonging"

Wil jij ook die natuurlijke, jeugdige uitstraling behouden? Of ben jij misschien op zoek naar manieren om je huid te verjongen en vermoeidheid tegen te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben gespecialiseerd in huidverjonging op een natuurlijke wijze en biedt diverse behandelingen aan om jouw huid te laten stralen. Met behulp van een grondige analyse en huidscan, bindweefselmassage en producten die afgestemd zijn op jouw huid, zorg ik ervoor dat jouw huid er jonger en vitaler uit gaat zien.
Daarnaast bied ik ook anti-agingbehandelingen aan, zoals microneedling, om de algehele gezondheid en jeugdigheid van de huid te bevorderen.

Wat nog belangrijker is, is dat ik alle behandelingen op mezelf heb uitgeprobeerd en ook onderhoud voordat ik ze aan mijn klanten aanbeveel. Het resultaat?
Mensen kunnen niet geloven dat ik al 40+ ben!

ANTI AGING BEHANDELING
 

Ben jij op zoek naar de ultieme anti-aging behandeling?

Maak dan kennis met de Timexpert Rides behandeling: dé oplossing voor zowel statische als dynamische rimpels. Met behulp van de nieuwste technologie tegen rimpels ontspant en voedt deze behandeling jouw huid van binnenuit, waardoor rimpels verminderen en je huid strakker wordt.

Deze behandeling is geschikt voor mensen vanaf 30 jaar, met zowel oppervlakkige als diepere rimpels en expressielijntjes

Timexpert Rides Behandeling -  75 minuten - Prijs: € 99,-

 

Natuurlijk ben je welkom voor één enkele Timexpert Rides behandeling, maar mijn voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking waarin we samen werken aan blijvende jeugdigheid. Daarom adviseer ik je om voor je eerste behandeling een kennismakingsbehandeling te boeken.
Tijdens deze sessie ontvang je niet alleen een gratis huidscan, maar creëren we ook een persoonlijk huidplan dat specifiek gericht is op natuurlijke huidverjonging. Samen zetten we de eerste stap naar een stralende toekomst voor jouw huid!

Ontwerp zonder titel (27).png

ANTI AGING MICRONEEDLING
DERMATECH PEN

Wat is de DERMATECH PEN?
De DERMATECH PEN is een slim microneedling-apparaat met 36 micronaalden. Het doet iets heel interessants:

het creëert kleine, gecontroleerde 'prikjes' in je huid.
Waarom?
Om je natuurlijke collageen een boost te geven en de opname van je favoriete huidverzorgingsproducten te verbeteren.

En nu, waarom ik zo enthousiast ben:

 • Jeugdige huid: Zeg dag tegen ouderdomstekenen, want de DERMATECH PEN geeft je huid een jeugdige boost.

 • Boost voor je skincare: Je favoriete producten worden nóg effectiever dankzij betere opname.

 • Huidvernieuwing: Ervaar een frisse huid dankzij stimulatie van o.a. :  elastine en collageen.

 • Probleemoplossend: Of je nu verslapping, fijne lijntjes, pigmentvlekken, of grote poriën hebt, de DERMATECH PEN heeft het antwoord.

 • Zichtbare resultaten: Van anti-aging tot stevigheid en een gezonde uitstraling - dit is next-level skincare.

  DERMATECH PEN Behandeling -  75 minuten - Prijs: € 125,-

  Ik ben werkelijk onder de indruk van de resultaten en sta te popelen om ook jou te laten profiteren. Met slechts 4 sessies, elke 4 weken, zul je het verschil zien.

  Ben je klaar om je huid te laten stralen? Boek nu je behandeling en laten we samen werken aan jouw stralende huid.

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage is voor mij dé perfecte manier om op een natuurlijke manier verjonging te realiseren. Met deze manuele technieken pakken we niet alleen rimpels aan, maar verbeteren we ook de kwaliteit van je huid.

Als je interesse hebt om te starten met bindweefselmassage, adviseer ik altijd om eerst een kennismakingsbehandeling te boeken. Hierbij ontvang je een gratis huidscan en een uitgebreide behandeling. Samen stellen we een plan op om te starten met bindweefselmassage, bij voorkeur in kuurvorm voor het beste resultaat. Bij het volgen van een kuurverband ontvang je bovendien korting, maar hier vertel ik je graag meer over wanneer we elkaar in de salon tijdens de kennismakingsbehandeling ontmoeten.

Daarnaast krijg je bij kuurverband toegang tot exclusieve video's waarin ik je persoonlijk uitleg hoe je thuis bindweefselmassage kunt toepassen om de behandelingen in de salon te versterken. Dit zorgt voor een dubbel effect.

Heb je vragen voordat je een kennismakingsbehandeling wilt boeken? Neem dan zeker even contact met mij op!

 

Ik ben enorm enthousiast over bindweefselmassage en ik weet zeker dat we samen geweldige resultaten voor jou kunnen behalen.

Bindweefselmassage (45 minuten) - Prijs: €50,-

Resultaten Bindweefselmassage 

Waarom
Salon Julie?

Maatwerk 

Bij Salon Julie draait alles om jou. Ik streef ernaar om behandelingen volledig aan te passen aan jouw individuele behoeften en doelen.

Vertrouwen en Verbinding

Met mijn persoonlijke benadering bouw ik graag een vertrouwensband op met elke klant. Ik geloof in open communicatie en het delen van mijn expertise om samen optimale resultaten te bereiken.

Continue Educatie:

Om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technologieën, investeer ik in voortdurende educatie en bijscholing, zodat ik jou de best mogelijke behandelingen kan bieden.

Hygiëne en Comfort:

Bij Salon Julie is hygiëne een topprioriteit. Je kunt rekenen op een schone en comfortabele omgeving voor al je behandelingen.

Passie voor Zorg:

Het is mijn passie om jou te helpen stralen. Of het nu gaat om een jeugdige huid, een ontspannen gezichtsbehandeling of voetverzorging, ik zet me met toewijding in voor jouw welzijn.

Eerste afspraak
Maak snel en eenvoudig een afspraak voor jouw eerste kennismakingsbehandeling via de online agenda.
Ik kijk ernaar uit je in de salon te ontmoeten.

Salonjuliemiddelburg-huidverbetering-schoonheidssalon (4).jpeg
Zeer professionele en fijne salon. Behandeling met uitleg en zichtbaar resultaat.
Een dikke aanrader! En altijd gezellig..

- Marga Schets

Google review

"Jouw jeugdige uitstraling,
mijn expertise."
Resultaatgerichte behandelingen voor huidverbetering.png
Man in spiegel kijken

Ben jij klaar voor een stralende huid?

Maak snel en eenvoudig een afspraak voor jouw eerste kennismakingsbehandeling via de online agenda. Ik kijk ernaar uit je in de salon te ontmoeten.

bottom of page